AppleAuthorBentBilliardBrandyBulldogCalabashCanadianCherrywoodChurchwardenDublinEggLiverpoolLovatPokerPotPrinceRhodesianVolcanoWoodstock

Pipacsomag Jean-Claude - Premium barna egyenes pipával

24.990Ft

Összeállított pipacsomag kezdő és haladó pipásoknak - díszdobozban.
A csomag tartalma:
1 db egyenes szárú filteres Jean-Claude pipa - bruyerből készült, barna polírozott pipafejjel, egyenes, 9mm filteres, fekete akril szopókával, a szárat keskeny arany színű gyűrű díszíti.
1 db háromrészes pipatömködő - pipakéssel és szúrkálóval
1 db pipaöngyújtó
5 szál pamut szárkefe. Hatékony és kíméletesebb a tisztítás.
5 db aktivszenes pipafilter 9mm - csökkentik a kátrány és a nikotin káros hatását, nem nedvesedik, a dohány valódi ízét élvezheti - így kellemesebb lesz a dohányzás élménye.

Ez a Premium ajándékkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy elkezdje élvezni a pipázás világát. Csak ki kell választania a megfelelő dohányt, és máris készen áll a használatra.
Ez az első osztályú Jean Claude Premium ajándékkészlet azonban nem csak kezdők számára alkalmas. A pipát az olasz Jean Claude pipagyártó készítette válogatott briar fából, és a szenvedélyes pipázók számára is nagy élményt nyújt. A készlethez tartozó kiváló minőségű Jean Claude pipagyújtó abszolút klasszikus, és lenyűgöz magas szintű funkcionalitásával és megbízhatóságával.

Elérhető:

Listaár: 35.955Ft
Ár: 24.990Ft