Xikar Boveda - 2 db-os cédrusfatartó (10x15cm)

13.990Ft

A spanyol cédrusfából készült Xikar Boveda Humidipak tartóban 2 Xikar Boveda tasak helyezhető el. A mellékelt mágnes és egy fémlemez segítségével a cédrusfából készült tartó könnyen felszerelhető a Xikar Boveda tartó a szivar tároló humidor belsejében.

A Xikar Boveda egy szabadalmaztatott nedvességszabályozó termék, amelyet kifejezetten asztali- és utazó humidorokhoz fejlesztettek ki. Minden Xikar Boveda csomag telített természetes sók és tiszta víz oldatát tartalmazza, amelyet mindkét irányban áteresztő membrán védi.

Soha nem kell gondolkodnia a párásító újratöltéséről a humidorban! Egyszerűen tegye a megfelelő számú Xikar Boveda-csomagot a humidorbí. A Xikar Boveda kierszeti a nedvességet és csökkenti azt, így segíti elő a szivarok optimális tárolását.
A Xikar Boveda használatával a baktériumok, penész vagy gombák terjedésének kockázata is csökken a humidorban, szemben más párásító rendszerekkel.
A Xikar Boveda használatával megakadályozzuk a nedvességtartalom ingadozásait - így a szivar tökéletesen érhet! A hagyományos párásító rendszerektől eltérően a Xikar Boveda állandó nedvességtartalmat garantál, amely megőrzi a szivar természetes olajait és cukrait, lehetővé téve számukra, hogy a korral egyre jobbá váljanak, és ne veszítsék el az aromájukat.

Méret: 

10,5 x 15,3 x 2,7 cm

Elérhető:

Listaár: 18.169Ft
Ár: 13.990Ft